The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай

Годишни награди на сп. Вusiness lady

27.04.2016
Кръгла маса на жените лидери: „Насърчаване и развитие на женското предприемачество в България”

На 10 май 2016 г. ще се проведе Кръгла маса на жените лидери на тема „Насърчаване и развитие на женското предприемачество в България” и пето издание на Годишните награди на списание Business Lady, инициирани от сп. Business Lady и Business Lady Club. Кръглата маса и Годишните награди се провеждат под патронажа на Заместник-министъра на икономиката г-жа Даниела Везиева, с официалното партньорство на Министерството на икономиката и Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия (ИАНМСП).

Домакин на Кръглата маса и Годишните награди ще бъде София хотел Балкан (бившият хотел Шератон).

Сред събеседниците ще бъдат заместник-министърът на икономиката г-жа Даниела Везиева; представители на Агенцията за насърчаване на МСП; министри и зам.-министри от Министрество на финансите, Министерство на труда и социалната политика и други; Институции за управление на Европейските фондове и развитие на действащите у нас Оперативни програми (в които са предвидени конкретни мерки за насърчаване на женското предприемачество у нас); представители на водещи компании у нас, както и на браншови и работодателски организации, дамски организации.

Кръглата маса има за цел да изясни и даде насоки в следните основни направления:
I. Стратегията за насърчаване на женското предприемачество на Министерството на икономиката.
II. Мерки за насърчаване на жените в бизнеса от страна на Министерството на труда и социалната политика.
III. Възможности и механизми за насърчаване, подкрепа и финансиране на женското предприемачество у нас.
IV. Споделяне на успешни практики от жени предприемачи и лидери в различни браншове у нас.
V. Дебат и възможност за дискусия и въпроси.

Медийни партньори на Кръглата маса и Годишните награди са: радио Витоша, радио Фокус, ИА Фокус, ИА Cross.bg, b2bmedia.bg, Mail.BG, Radar.BG, Manifesto.BG.

Събитието има за цел да отличи и възнагради усилията на българската жена в различни отрасли от обществения живот, сред които Застраховане, Инудстрия, Фармация, Предприемачество, Човешки ресурси, Строителство и архитектура, Здравеопазване, Държавна администрация, Образование, Финансов сектор, Високи технологии, Медии, Рекламен бранш, Ритейл сектор и други. Дамите ще бъдат отличавани за Успешно управление на организацията, Ефективни комуникации, Иновативен мениджмънт, Социална дейност, Грижа за обществото, Устойчиво развитие, Иновации, Бързо развиваща се компания/продукт, Налагане на търговска марка и други.

Наградите на списание Business Lady са продължение на основната мисия на изданието - да подкрепя позициите на дамите в обществото, давайки гласност на техните професионални успехи, качества и постижения.

Ще присъстват около 150 официални лица, представители на бизнеса и политиката у нас, гости и приятели на списанието, които ще се насладят на изтънчена седяща вечеря, докато наблюдават официалното награждаване и незабравимата шоу програма.

В момента Честито 19:00 - 23:00
  • Mile Kitic Kilo Dole Kilo Gore 20:26 в момента
  • Radostina Paniova San li sanuvah 20:20 Предишна
  • Sarit Hadad Banot Banot.mp3 20:15 Предишна
  • Krum, Emilia Edno Sboguvane 20:12 Предишна
  • Fiki Vertoleta 20:06 Предишна
  • Nasko Mentata Shushana 20:04 Предишна
  • Kamelia V Sarceto Si Mi Ti 19:58 Предишна
  • Amar Gile Imam Ljubav 19:54 Предишна
  • Rainbow Street Of Dreams 19:44 Предишна
  • Gloria, Nikolay Slaveev Katerino Mome 19:39 Предишна

Програма

18:00 - 19:00 Най-добрият микс от песни

19:00 - 23:00 Честито

23:00 - 00:00 Ретро микс

00:00 - 06:00 Най-добрият микс от песни

06:00 - 11:00 Най-добрият микс от песни