The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай

Годишни награди на сп. Вusiness lady

27.04.2016
Кръгла маса на жените лидери: „Насърчаване и развитие на женското предприемачество в България”

На 10 май 2016 г. ще се проведе Кръгла маса на жените лидери на тема „Насърчаване и развитие на женското предприемачество в България” и пето издание на Годишните награди на списание Business Lady, инициирани от сп. Business Lady и Business Lady Club. Кръглата маса и Годишните награди се провеждат под патронажа на Заместник-министъра на икономиката г-жа Даниела Везиева, с официалното партньорство на Министерството на икономиката и Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия (ИАНМСП).

Домакин на Кръглата маса и Годишните награди ще бъде София хотел Балкан (бившият хотел Шератон).

Сред събеседниците ще бъдат заместник-министърът на икономиката г-жа Даниела Везиева; представители на Агенцията за насърчаване на МСП; министри и зам.-министри от Министрество на финансите, Министерство на труда и социалната политика и други; Институции за управление на Европейските фондове и развитие на действащите у нас Оперативни програми (в които са предвидени конкретни мерки за насърчаване на женското предприемачество у нас); представители на водещи компании у нас, както и на браншови и работодателски организации, дамски организации.

Кръглата маса има за цел да изясни и даде насоки в следните основни направления:
I. Стратегията за насърчаване на женското предприемачество на Министерството на икономиката.
II. Мерки за насърчаване на жените в бизнеса от страна на Министерството на труда и социалната политика.
III. Възможности и механизми за насърчаване, подкрепа и финансиране на женското предприемачество у нас.
IV. Споделяне на успешни практики от жени предприемачи и лидери в различни браншове у нас.
V. Дебат и възможност за дискусия и въпроси.

Медийни партньори на Кръглата маса и Годишните награди са: радио Витоша, радио Фокус, ИА Фокус, ИА Cross.bg, b2bmedia.bg, Mail.BG, Radar.BG, Manifesto.BG.

Събитието има за цел да отличи и възнагради усилията на българската жена в различни отрасли от обществения живот, сред които Застраховане, Инудстрия, Фармация, Предприемачество, Човешки ресурси, Строителство и архитектура, Здравеопазване, Държавна администрация, Образование, Финансов сектор, Високи технологии, Медии, Рекламен бранш, Ритейл сектор и други. Дамите ще бъдат отличавани за Успешно управление на организацията, Ефективни комуникации, Иновативен мениджмънт, Социална дейност, Грижа за обществото, Устойчиво развитие, Иновации, Бързо развиваща се компания/продукт, Налагане на търговска марка и други.

Наградите на списание Business Lady са продължение на основната мисия на изданието - да подкрепя позициите на дамите в обществото, давайки гласност на техните професионални успехи, качества и постижения.

Ще присъстват около 150 официални лица, представители на бизнеса и политиката у нас, гости и приятели на списанието, които ще се насладят на изтънчена седяща вечеря, докато наблюдават официалното награждаване и незабравимата шоу програма.

В момента Най-добрият микс от песни 00:00 - 07:00
  • Karizma Minavash Prez Men 06:45 в момента
  • Lepa Brena Ljubav Nova 06:40 Предишна
  • Maria Cherveniya Karton 06:38 Предишна
  • Villy Razi Emena Vrikes 06:34 Предишна
  • Andrea Hayde Opa 06:30 Предишна
  • Katarina Didanovic Pucam U Srce 06:27 Предишна
  • Gery Nikol 06:24 Предишна
  • Ifigenia Proti Agapi 06:21 Предишна
  • Toni Dacheva Za Dve Minuti 06:17 Предишна
  • Viki Miljkovic Rdjendan 06:15 Предишна

Програма

23:00 - 00:00 Най-добрият микс от песни

00:00 - 07:00 Най-добрият микс от песни

07:00 - 10:00 Капучино

10:00 - 12:00 ВИП зона

12:00 - 15:00 Честито