Графа сбъдва мечтите си с филм-концерт 08 Февруари, 2024

Графа сбъдва мечтите си с филм-концерт
Снимка: Monte Music Ltd

„Мечтите се сбъдват“ е кинопродукция, която проследява подготовката на концерта на Владимир Ампов – Графа на Националния стадион „Васил Левски“.

В първата част зрителят ще стане свидетел на ексклузивния и личен поглед на режисьора Свилен Славов зад кулисите на мащабното събитие. Последната седмица преди спектакъла на Графа е запечатана в кадри, които показват всички трепети, вълнения, кризисни ситуации, смях и сълзи, част от подготовката.  Във втората част на филма ставаме свидетели на шоуто, заснето с над 20 камери от екипа на режисьора Вито Бонев.

Продуцентът на филма “Монте Мюзик” е селектирал за концертната част четиринадесет от най-големите хитове на Влади Ампов, на които кинопубликата ще се наслади на голям екран и с перфектен съраунд звук.

За филма Влади Ампов – Графа сподели:

“Изключително съм благодарен, че животът ме срещна с толкова  талантливи и добри хора, с които вървим в една посока и заедно сбъдваме мечти!”

Премиерата на „Мечтите се сбъдват – Графа на НС „Васил Левски“ ще бъде на 22 февруари в Дом на киното, в рамките на фестивала “Masters of Art”. 

В кината в цялата страна продукцията ще се разпространява от 15 март. 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация