Камъчета с призиви за правене на добрини очакват жителите на Враца 25 юли, 2024

Камъчета с призиви за правене на добрини очакват жителите на Враца
Снимка: Фейсбук/Щастъчета Фондация

Община Враца е част от инициативата на фондация “Щастъчета”. В различни точки на града са поставени 15 камъчета с позитивни послания.

Целта на кампанията е да стимулира сплотеността между жителите на населените места, в които са разпръснати камъчетата, и да провокира правенето на добри дела и положително отношение на хората един към друг

Камъчетата са ръчно изработени, 100% рециклирани и рециклируеми и съдържат позитивни послания като: „Поговори си с възрастен човек“; „Подари прочетена книга“; „Подари цвете“ и др. 

След прочитане на изписаното послание, трябва да оставите камъчето на същото място или на друго, за да го намери някой друг и така доброто да се предава нататък.

При сканиране на QR- кода на задната страна на камъчетата ще бъдете препратени към страница с линкове към всички социални мрежи на фондацията. „Щастъчета“ организират и игра в социалните мрежи, която  продължава до 13 август.

"Подарете усмивка на себе си и още днес направете нещо добро за някого, когото не познавате", призовават организаторите на инициативата.  

За още добри новини – слушай радио Веселина – най-добрият микс от песни! 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация