Надежди за "Ангелите на Чарли 3" с Баримор и Диас 03 септември, 2023

Надежди за

Drew Barrymore

Снимка: БГНЕС

"Ангелите на Чарли 3" е на път да получи зелена светлина. Изминаха 20 години, откакто излезе продължението на оригиналния филм "Ангелите на Чарли", а сега Variety съобщава, че режисьорът на оригиналния филм иска да направи трети.

В неотдавнашно интервю Джоузеф Макгинти Никол - по-известен като McG - сподели, че е готов да направи трети филм за "Ангелите на Чарли", въпреки че са минали 20 години. McG си спомни за времето, когато е работил с трите талантливи актриси и за предизвикателствата, с които се е сблъскал по време на създаването на първия филм, който бележи режисьорския му дебют.

Първият филм беше колоритно пътуване. Той включваше еклектична смесица от хумор, екшън, стил и много танци - нещо, което ръководителите на студиото в Sony не можеха да разберат. Всъщност McG едва не е уволнен от първия филм няколко пъти, но Дрю Баримор се застъпила за него.

После филмът има огромен успех, донасяйки над 264 млн. долара в световен мащаб и давайки тласък на продължение, което печели общо 259 млн. долара в международен план. След триумфа на първите два филма са замислени трети и четвърти филм, но и двата в крайна сметка са отменени. През 2019 г. излиза "Ангелите на Чарли" на Елизабет Банкс с участието на Кристен Стюарт, Наоми Скот и Ела Балинска.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация