DJ Damyan - Да си кажем всичко и да се позабавляваме! | Е18 26 януари, 2024

DJ Damyan - Да си кажем всичко и да се позабавляваме! | Е18
Снимка: Радио Веселина

Един разговор, който криволичи по сериозни теми, житейски истини и забавни случки.

Популярният DJ може да се похвали със завидна кариера и богат опит натрупани през годините. От радио студиото, в което се представя за пръв път пред публика, няколко телевизионни предавания, много песни, сред които дуети с най-популярните имена от музикалната сцена у нас, до най-харесвания сватбен DJ.

За всичко това в новия епизод на Подкаст Вип зона Дамян разказва, като за едно безкрайно забавление и безброй забавни ситуации, в които попада.

През всичките тези години трупа безценен опит.

„Дай си време, бъди упорит и прави дълго време едно нещо и то рано или късно ще ти се отблагодари – това е принципът, на който поставям всичко, с което се захвана“ - казва Дамян и добавя, че колкото и късмет да имаш и да успяваш да яхнеш случайността – винаги има нужда от „неслучайност“ - това да се подготвяш упорито за моментта, в който късметът ще те споходи.

Дамян показа завидна визия и разказа, че медицинските интервенции не са му чужди и ги прави разумно с подкрепата на половинката си Ваня.

За успеха на дългогодишната си връзка с певицата и дизайнер Ваня казва, че причините са диалогът между тях двамата и взаимната подкрепа. Връзката се засилва още повече, когато един мъж на 150% подкрепя жена си. И ако жената се развие и е удовлетворена от живота си ще върне тази подкрепа стократно, защото според него жените са по-благодарни от мъжете.

Едни от най-ценните му приятелства са с колегите му Азис и Галена. Те са хората, с които работата се превръща в забавление и е достатъчен само един поглед, за да се разберат. Затова с такава лекота се случват и съвместните им проекти.

Последната му забавна случка с Азис е от преди Нова година. Заедно са на участие в истанбулска дисктотека. Дамян си е подготвил дълга плисирана пола, с която ще излиза на сцената, но тя трябва да се носи с бельо отдолу. А, той бельо не носи! Създава се напрегната ситуация, от която изход, като верен приятел, намира Васко. Той отива в тоалетната, сваля слиповете си, сгъва ги и ги подава на Дамян, като му казва: „Заповядай! Чисти са. Преди 20 минути ги обух.“

Какъв е финалът на случката и други забавни истории може да чуете в новия епизод на Вип зона Подкаст.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация