Графа поднася истини по необикновен начин в „Burnout” 20 май, 2024

 Графа поднася истини по необикновен начин в „Burnout”
Снимка: Monte Music Ltd.

Новата песен на Графа“Burnout” е изненадваща смесица от поп, кънтри и блус с джаз намигване.

След толкова много години на сцена артистът отново излиза извън зоната си на комфорт и прави смели стъпки напред, като експериментира на нови музикални хоризонти.

Идеята за  “Burnout” идва от приятелството и подкрепата на хората в квартала, техните занаяти и бизнеси, от топлата и непринудена атмосфера на Стара София. Сериозната тема за състоянието “Burnout” и стреса е поднесена лъчезарно и с усмивка, като решението е именно в това да живеем като общност и в разбирателство. 

Най-често повтаряната фраза в песента е:

„Хич не е добре, а е толкова добре“.

Музиката и аранжимента са на Влади Ампов - Графа, като в джаз частта се включва и маестро Живко Петров. Текстът е написан в колаборация с Йордан Жечев.  

Талантливият млад режисьор Свилен Славов и операторът Виктор Добрев създадат нестандартен, различен и динамичен видеоклип, в който участват и ръгбистите от „Балкански котки“.   

На 24 май ще се проведе церемонията по връчването на наградите „Аскеер“, където Графа е номиниран в категория “Театрална музика” за касовото представление на Младежки театър - “Пипи Дългото чорапче”.

Слушай Графа и в ефира на радио Веселина - най-добрият микс от песни!

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация