Георги Христов открива летния сезон в Пловдив с концерт и премиера на "Пей сърце" 29 май, 2024

Георги Христов открива летния сезон в Пловдив с концерт и премиера на "Пей сърце"
Снимка: Организатори

Георги Христов ще открие летния сезон в Пловдив с грандиозен концерт и премиера на своя най-нов албум "Пей сърце". Събитието ще се проведе на 6 юни в емблематичния Летен театър, обещавайки незабравима вечер, изпълнена с музика, емоции и много настроение.

Концертът е част от националното турне на Христов, с което той ще представи новото си творчество пред публиката в някои от най-големите градове в страната. След успешния старт в София на 27 април, Пловдив, Бургас (2 юни) и Варна (3 юни) ще се потопят в магията на "Пей сърце".

Премиерни песни и дует с Нели Рангелова

Пловдивската публика ще има привилегията да чуе за първи път най-новата песен на Георги Христов за България, композирана от Димитър Гетов и с текст на Джина Дундова. "Песента вече спечели сърцата на публиката още с първото си изпълнение, а ние сме уверени, че ще се превърне в истински хит", споделят от екипа на певеца.

Вълнуващ момент ще бъде и дуетното изпълнение на Христов с емблематичната Нели Рангелова. Двамата ще представят пред пловдивчани своята нова песен "Когато се огледам в очите ти", зареждайки атмосферата с още повече емоции и романтика.

"Пей сърце" – вълна от красота и емоция

"Новият албум, премиерните песни и турнето "Пей сърце" на Георги Христов са истински празник за българската музика", казват от екипа му. "Тези проекти създават вълна от красота и емоция, която обединява хората от цяла България и преминава през културните граници."

За още любопитни новини – слушай радио Веселина – най-добрият микс от песни!
 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация