Вълци единаци: Клуни и Пит отново заедно в екшън комедия 30 май, 2024

Вълци единаци: Клуни и Пит отново заедно в екшън комедия
Снимка: Forum Film Bulgaria

След емблематичните си роли в поредицата "Бандата на Оушън" и "Изгори след прочитане" на братя Коен, Джордж Клуни и Брад Пит отново обединяват сили, за да ни зарадват с криминалната екшън комедия "Вълци единаци".

Филмът, който ще излезе по кината през септември, е дело на талантливия сценарист и режисьор Джон Уотс, познат с хитовете "Cop Car" и трилогията за Спайдър-мен с Том Холанд.

Сюжет, пълен с екшън и хумор

В "Вълци единаци" Клуни се превъплъщава в ролята на професионален "чистач", нает да прикрие следите от сериозно престъпление. Но когато на мястото се появява друг "чистач", изигран от Пит, двамата "вълци единаци" са принудени да работят заедно, против волята си. Преодоляването на личните им антипатии е само началото, защото ситуацията се влошава, а събитията излизат извън контрол по начин, който никой не е очаквал.

Зареден трейлър и обещания за динамична актьорска игра

Трейлърът на филма ни запознава с главните герои, чиято неустоима харизма е безспорна. Клуни и Пит без усилие се справят с драматичните и комичните моменти, обещавайки ни една от най-запомнящите се актьорски игри, които ще видим на екран тази година.

За още любопитни новини – слушай радио Веселина – най-добрият микс от песни!
 

Хороскоп Виж всички

Нотификация