Тейлър Суифт с нов ремикс и проблеми с жителите на Мадрид 31 май, 2024

Тейлър Суифт с нов ремикс и проблеми с жителите на Мадрид
Снимка: БГНЕС

Тейлър Суифт представи най-новия си ремикс в сътрудничество с DJ BLOND:ISH. Дуото пусна нова свежа версия на песента “Fortnight“ с участието на Post Malone

Сингълът, който дебютира на върха на Billboard Hot 100, беше една от песните от новия й албум The Tortured Poets Department, които заеха първите 14 места в класацията миналия месец - счупвайки собствения рекорд на Swift в Hot 100, който тя преди това постави с Midnights през 2022 г.

Тейлър Суифт започна европейската част от световното си турне Eras Tour на 9 май в Париж с четири концерта. 

На 29 май звездата гостува и в Мадрид с концерт на стадион "Сантяго Бернабеу". Властите в испанската столица са получили 25 жалби след концерта от местни жители заради непоносимия шум. По време на концерта  експерти  регистрираха показатели от 80 децибела, което е доста над разрешените от градските власти 53 децибела за място за провеждане на концерт.  

Концертът на Тейлър Суифт, посетен от десетки хиляди почитатели, отбеляза първата изява на световна мегазвезда на стадиона, който е адаптиран, за да отговори на визията на президента на "Реал Мадрид" Флорентино Перес за разширяване на приходите на клуба извън футбола. Реконструкцията на стадиона позволява използването му за събития, превръщайки го в "епицентър на света на развлеченията", заяви Перес през ноември. Планът обаче се сблъсква с гнева на местните жители срещу шума. Те казват, че ще потърсят съдебна защита, за да блокират бъдещи събития. 

Слушай Тейлър Суифт и в ефира на радио Веселина - най-добрият микс от песни!

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация