Дара Екимова и Роби пускат нова песен „Ако се обадиш“ 31 май, 2024

Дара Екимова и Роби пускат нова песен „Ако се обадиш“
Снимка: Virginia Records

Дара Екимова и Роби, двама от най-талантливите български музиканти, обединиха сили в нова песен, озаглавена „Ако се обадиш“. Песента е изненада за феновете на двамата изпълнители и е истински музикален шедьовър, съчетаващ техните неповторими стилове.

В създаването на „Ако се обадиш“ освен Дара Екимова и Роби, участие взима и Мартин Николов (ymprl), който е автор на аранжимента.

„Една вечер изпратих демото на песента на Дара Екимова с предложение да я запишем заедно. Само няколко минути по-късно тя ми върна обратно завършен текст. Истинско удоволствие е да работиш с автор и артист като нея“, споделя Роби.

„Ако се обадиш“ дебютира в мини албума на Роби „Двамата“, чиято премиера се състоя в края на април. Песента моментално се превърна в любимо парче на всички, които слушаха EP-то.

Нежната музика на „Ако се обадиш“ е съчетана с емоционален текст, който разказва за препятствията и съмненията в любовта. Видеото към песента, режисирано от Христо Георгиев, е красиво и модерно и превежда тези чувства в образи.

Слушай Дара Екимова и в ефира на радио Веселина - най-добрият микс от песни!
 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация