Пришълецът: Ромул - Неизмеримият космически ужас се завръща на големия екран 05 юни, 2024

Пришълецът: Ромул - Неизмеримият космически ужас се завръща на големия екран
Снимка: Forum Film Bulgaria

На 16 август 2024 г. се пригответе за незабравимо киноизживяване, изпълнено с напрежение и ужас.

Фантастичният хорър трилър "Пришълецът: Ромул" се завръща на големия екран, за да ни пренесе в мрачните кътчета на Вселената, където ни дебне най-ужасяващата форма на живот - Ксеноморфът.

Режисиран от Феде Алварес, майстор на хорър жанра, и продуциран от Ридли Скот, баща на франчайза "Пришълецът", филмът обещава да ни потопи в атмосфера на страх и екшън, каквато само тази емблематична поредица може да предложи.

"Пришълецът: Ромул" разказва самостоятелна история, развиваща се между събитията от първите два филма. Срещаме се с екипаж на космически кораб, чийто път ги отвежда до изоставената станция "Ренесанс". Там те се изправят лице в лице с ужаса, който дебне в сенките.

Филмът е заснет в стила на класиките на Ридли Скот и Джеймс Камерън, съчетавайки бавно нарастващото напрежение от "Пришълецът" с експлозивния екшън на "Пришълците". Декорите на станция "Ренесанс", разделена на две части - "Рем" и "Ромул", са изградени, за да ни пренесат в познатия свят на "Ностромо" и Hadley's Hope.

Новият трейлър ни отвежда още по-дълбоко в дебрите на "Ренесанс", където виждаме раждането на невъобразимия ужас. Атмосферата е наситена с напрежение, визията е завладяваща, а звуковият дизайн ни кара да скочим от мястото си. Но историята на главните герои и изненадите, които крие филмът, остават в тайна, за да ни държат в трепет до самия край.

За още любопитни новини – слушай радио Веселина – най-добрият микс от песни!
 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация