Ямбол посреща 24 юни с троен празник 06 юни, 2024

Ямбол посреща 24 юни с троен празник
Снимка: Община Ямбол

Тази година 24 юни ще бъде троен празник за жителите на Ямбол! Освен православните празници Свети дух и Рождението на св. Йоан Кръстител (Еньовден), на този ден ще се чества и Деня на града.

Празничната програма е богата и разнообразна, с концерти, фестивали, изложби и много забавления за всички възрасти.

Ето някои от акцентите:

  • Концерт на Миро: Най-награждаваният български певец ще зарадва ямболци с концерт на 24 юни от 21:00 ч. в рамките на празника.

  • Фестивал „БириМанджаро“: От 21 до 23 юни в Градския парк ще се проведе фестивалът „БириМанджаро“, където ще можете да опитате крафт бири, вкусна храна и да се насладите на музика на живо.

  • Фестивал за улични изкуства 6Fest: На 21 и 22 юни циркови артисти и клоуни ще оживят пространството пред Централна поща.

  • Интерактивно фотоколажно ателие: На 21 юни от 17:00 до 20:00 ч. пред Безистена ще можете да се снимате в ретро снимка на любимо място в града.

  • Безплатно автокино: На 18 юни от 21:00 ч. на паркинга пред „Практикер“ и „Технополис“ ще можете да гледате филма „Опасни шматки“ на Николай Павлов.

  • Концерт „Ямболска душа – мост между поколенията“: На 25 юни от 19:00 ч. в Културно-информационен център „Безистен“ ще се проведе концерт с участието на Митко Щерев, формация „Приятели“ и школата по пиано с ръководител Соня Аршавир.

За още любопитни новини – слушай радио Веселина – най-добрият микс от песни!
 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация