Поли Генова представя най-новата си песен – „We Only Have Today“ 07 юни, 2024

Поли Генова представя най-новата си песен – „We Only Have Today“
Снимка: Орфей Мюзик

Песента е посветена на каузата за най-добър старт в живота на всяко дете на Детския фонд на ООН (УНИЦЕФ), на чийто национален посланик за България е Поли.

С новата си песен Поли се обръща към всички родители с призив да прекарват повече време с децата си, да общуват помежду си и да ги насърчават да опознават света, да вярват в себе си и да преследват мечтите си. 

Видеоклипът към песента, режисиран от Вито Бонев, е истинско визуално произведение на изкуството. Заснетият в Националната астрономическа обсерватория „Рожен“ и Планетариума в Смолян клип ни пренася в един фантастичен свят, пресъздаден през очите на петгодишния Даниел – синът на Поли, който е и главният герой в историята.

„Като майка на две прекрасни деца, които са източник на безкрайна радост и вдъхновение за мен, мога да кажа, че те са моите най-добри учители. Те ме научиха да вярвам и мечтая по-силно от всякога. Децата са нашето бъдеще, затова трябва да направим всичко възможно, за да им дадем най-добрия старт в живота и да ги насърчим да мечтаят и вярват в своите възможности. Това е и посланието на новата ми песен, която се надявам да вдъхнови всички, които я чуят“, споделя с вълнение Поли Генова.

Слушай Поли Генова и в ефира на радио Веселина - най-добрият микс от песни!
 

 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация