Румънеца, Енчев и Евгений Баяниста с обща песен - "Кражба" 14 юни, 2024

Румънеца, Енчев и Евгений Баяниста с обща песен - "Кражба"
Снимка: Directo Agency

 

Музикалното лято на 2024 г. е ознаменувано с първата обща песен на България и Украйна - "Кражба". Създадена от международен екип, песента е изпълнена от любимите ни Румънеца и Енчев, в дует с украинския талант Евгений Баяниста.

"Кражба" е песен за смелия плажен ритъм, за любовта, която си струва да се изпее. Заглавието не е случайно, споделят Румънеца и Енчев: "В музиката и любовта няма тайни. Да "откраднеш" сърцето на жена, да я съблазниш с истинско джентълменско отношение - това е изкуство, което сякаш понякога мъжете забравяме."

За да претворят посланието си в музика, те си сътрудничат с Евгений Баяниста - талантлив украински музикант, изпълнител, диригент и продуцент. С рождено име Приходько, Евгений приема артистичния псевдоним Баяниста. Виртуозните му изпълнения на баян са запечатани в клипа на "Кражба", както и в поредицата му хитове в Украйна. След успешна кариера в Киев, от няколко години Евгений живее в София със съпругата си. "Кражба" е първата му песен, която се популяризира от България в цяла Европа.

"Това е абсолютно международна продукция", разказват Румънеца и Енчев. "Снимана е от украински екип в Турция и България, с участието на българи, украинци и... един румънец." За доброто настроение в клипа, освен свежи летни гледки и трима "красавци", допринасят и зашеметяващо красивите Марина Димитрова (Мис Варна 2023 г.) и моделът Виктория Божидарова.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация