Неч отново каза "ДА" на Роксана и в ефира на радио Веселина 18 юни, 2024

Неч отново каза
Снимка: Facebook/Роксана/Roksana

Сватбата на Роксана и Мариян Митев - Неч се превърна в едно от най-коментираните събития в последните дни у нас. Двамата направиха пищно тържество на 15 юни в Арбанаси, а първото им сватбено интервю като семейство беше първо и специално за предаването "Вип Зона" на радио Веселина.

"Преди 2 години си казахме, че ще се оженим да 15 юни и така стана", сподели Роксана пред Светлана. 

 Певицата блестеше на сватбата си  с приказна рокля, обсипана цялата с камъни, която е поръчана специално от Албания: 

"Имаше много драма с тази рокля. Аз много държах да я направят тези хора в Албания, но в стремежа си да бъде още по-бляскава,  те бяха сложили много камъни - само във воала ми бяха около 1 кг. Цялата рокля беше сигурно 50 кг", разказва Роксана.

Това е трета сватба за Роксана, на тя е категорична, че ще е последна. Любовта си с Неч певицата определя като филмова и различна. Именно затова се решава да направи и филм за тяхната връзка. В главната роля е самата Роксана, а в лентата ѝ партнират актьорите Ивайло Захариев, Веселин Плачков, Албена Михова и др. Премиерата на любовната приказка на Роксана и Неч е била на тържеството, а съвсем скоро ще го покажат и на почитателите ѝ.

Голям жест към слушателите на радио Веселина направи и Мариян, който се включи в интервюто на Светлана и обеща пред многобройната ни аудитория в добро и зло да  обича Роксана и да се грижи за нея, като отново повтори и заветното "ДА" в национален ефир. 

Снимка: Facebook/Roksana

Защо от няколко поканени шаферки Роксана имаше само една на сватбата, какво е забавило новата ѝ песен "Не ме мисли" цели 9 месеца и с какво още ще зарадва своите фенове, чуйте от интервюто: 

 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация