Roxette: Нова музика, мюзикъл и турне през 2025 г. 03 юли, 2024

Roxette: Нова музика, мюзикъл и турне през 2025 г.
Снимка: Орфей Мюзик – Warner Music

Легендарната шведска поп група Roxette е готова да зарадва феновете си по целия свят с нова музика, мюзикъл и турне през 2025 г.

Мюзикъл по песните на Roxette

На 6 септември в "Malmo Opera" в Швеция ще се състои световната премиера на мюзикъл, базиран на песните на Roxette. Това е вълнуващо събитие за всички фенове на групата, които ще могат да се насладят на любимите си хитове в нова светлина.

Турне през 2025 г.

Roxette ще се завърнат на сцената през 2025 г. с турне, което ще обхване Южна Африка и Австралия. Турнето ще започне с два концерта в Южна Африка на 26 февруари, а след това ще продължи в Австралия с осем концерта между 5 и 16 март.

Нова музика

За да загреят феновете за турнето, Roxette ще пуснат чисто нов машъп микс, наречен "Fading Like A Rose", на 12 юли. "Fading Like A Rose" е нова интерпретация на шест класически песни на Roxette, създадена от оригиналния продуцент на групата Clarence Öfwerman и басиста Magnus Börjeson.

"Fading Like A Rose" е първата песен от предстоящия албум с ремикси ROX RMX, който ще бъде издаден през есента. Албумът ще включва ремикси на хитове на Roxette, създадени от известни диджеи като David Björk и Yaro.

"Fading Like A Rose" ще бъде издаден като дигитален миниалбум на 12 юли, както и като ограничено издание на 12-инчов винил на 2 август.

За още любопитни новини – слушай радио Веселина – най-добрият микс от песни!
 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация