Ретро уикенд в Бургас с легендарни автомобили и изложба на кучета 06 юли, 2024

Ретро уикенд в Бургас с легендарни автомобили и изложба на кучета
Снимка: Община Бургас

Поредното тематично събитие на община Бругас -  Ретро уикенд, започна на 5 юли и ще продължи през почивните дни. Програмата включва истински маратон от забавления. 

Акцент днес е традиционният ретро парад, които ще впечатли малки и големи с легендарни возила. В атрактивното събитие  ще бъдат представени над 150 автомобила и мотоциклета от всички краища на България, както и от Сърбия, Словения, Хърватска, Гърция и Румъния. 

Парадът за класически автомобили и мотоциклети се реализира за 17-та поредна година от Бургаски авто-мото клуб „Ретро“ със съдействието на Община Бургас. Мястото на впечатляващото изложение е на алеите пред експоцентър „Флора“. 
Любителите на класическите возила ще имат възможност да разгледат и да се снимат с уникалните автомобили и мотоциклети. Те ще бъдат изложени от 10:00 до 14:30 часа.

Бургас е домакин и на 15-та поредна Европейската седмица на кинологията. Събитието се организира съвместно от Община Бургас и Българския републикански киноложки съюз. В рамките на международния форум ще се състоят пет изложби от 6 до 14 юли. 

Днес в Морската градина, на тревните площи до Конна база, ще се проведе "Европейски шампионат 2024 на WCHSA": Международна киноложка изложба за всички породи кучета и специализирана клубна изложба за българско овчарско куче. Входът е свободен.

За още любопитни новини – слушай радио Веселина – най-добрият микс от песни! 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация