1 година радио Веселина пази тайна на Илиян Бойд 12 юли, 2024

1 година радио Веселина пази тайна на Илиян Бойд
Снимка: Facebook/Илиян

Поп фолк изпълнителят Илиян разкри днес, че е станал баща за втори път. Той направи това в социалните мрежи, публикувайки снимка с любимата си жена, големия си син Ицо и второто му детенце - Мариян. 

"Щастието обича тишината … ❤️ Но на днешния ден точно преди една година, ти се сбъдна и БОГ ме дари с второто ми момченце 👶🏼👦🏼! Сега една година по-късно, мога милион пъти ga благодаря, че те има! Благодаря за всеки вълшебен ден, за всички усмивки и за това, че избра точно нас за твои родители! Честит Рожден Ден, Мариянчо!🎂 Обичаме те много!" 🥰

И ако за всички това е новина, ние от радио Веселина може да се похвалим, че първо на нас, точно преди 1 година и 1 месец, Илиян сподели, че ще става баща за втори път. Това стана във "Вип Зона" подкаст,  където беше гост.  По време на интервюто Илиян не се сдържа и разкри само пред Светлана, че е в очакване на второто си дете. Последваха поздрави и прегръдки и обещанието да запазим тайната. Сантименталният момент от интервюто, който до днес беше само за нас, вече може да чуете и вие, тук:

Ако сте пропуснали най-личното интервю на Илиян във "Вип Зона" подкаст, гледайте тук:

 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация