Гръцкият изпълнител Константинос Аргирос ще става татко 17 юли, 2024

Гръцкият изпълнител Константинос Аргирос ще става татко
Снимка: Facebook/ Личен профил

Хитовият гръцки изпълнител Константинос Аргирос ще става баща.

Тази новина обикаля гръцките медии в последните дни. Според запознати неговата приятелка Александра Ника е бременна в четвъртия месец. За връзката им се разчу през пролетта на 2023 г., когато двамата бяха хванати на почивка във Флоренция и Тоскана. Александра е дъщеря на гръцкия бизнесмен Джордж Ника, собственик на успешна компания за колбаси, и Миранда Патера  - част от известно семейство на корабни магнати. 

Снимка: Instagram/Личен профил

Аргирос избягва да говори за личния си живот, но в едно от последните си интервюта пред телевизионната водеща Фей Скорда, той е разкрил желанието си да има семейство: 

 

Това е едно от нещата, които искам да постигна в живота си, в един момент искам да мога да имам семейство. Изобщо не се страхувам от това да имам семейство, то идва, не се знае кога ще е този момент, възраст няма, както ти поднесе животът. Просто не обичам да говоря за личните си неща, не мисля, че това е ничия работа. Когато се чувствам комфортно, ще говоря, искам да съм спонтанен. Когато усетя спонтанност и честност, ще го направя." , споделя Константинос.

Добре информирани източници в южната ни съседка са катагорични, че първото дете на 38-годишния Аргирос и 25-годишната Александра ще е момче.

Слушай Константинос Аргирос в ефира на радио Веселина - най-добрият мик сот песни!

 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация