Лени Кравиц в Бургас: "Ще се върна в следващите пет години" 07 август, 2024

Лени Кравиц в Бургас:
Снимка: БГНЕС

Морската гара в Бургас се оказа тясна за световноизвестната американска звезда Лени Кравиц.

Концертът му у нас бе част от турнето Blue Electric Light Tour

Кметът на Бургас Димитър Николов лично посрещна Кравиц, а изпълнителят обеща да се върне в следващите пет години, докато са още на път с групата му:

„Уау! Всички вие, красиви хора, които ни посрещате във вашата красива страна. Бях тук през последните два дни и не се натъкнах на нищо друго освен на красиви емоции и на всички, които ни посрещаха и ни караха да се чувстваме като у дома си. Обещавам ви, тъй като ще бъдем на път през следващите пет години, това да бъде редовна спирка в нашите турнета!“. 

Концертът започна ударно малко след 21:00 ч., с един от най-големите хитове на звездата - Are You Gonna Go My Way. В следващите малко над два часа Лени Кравиц направи своеобразна обиколка през някои от най-важните песни от миналото си, но без да пропусне да акцентира и върху най-новия си, 12-и поред, студиен албум Blue Electric LIght, дал името и на настоящото турне.  

Преди да завърши концерта, Лени Кравиц благодари за топлия прием на публиката с "най-красивите сърца" и призова с парчето Let Love Rule всички заедно да направят онова, за което е дошъл: "Да засилим любовта!".

Веднага след Бургас, турнето на Лени Кравиц продължава на 9 август в Румъния. На 11 август е в Австрия, като освен в Европа обявените до края на годината концерти обхващат още Северна и Южна Америка. 

За още музикални новини – слушай радио Веселина - най-добрият микс от песни!

Хороскоп Виж всички

Нотификация