„Крейвън Ловеца“ допълва киновселената на Спайдър-мен 19 август, 2024

„Крейвън Ловеца“ допълва киновселената на Спайдър-мен
Снимка: Форум филм

Носителят на „Златен глобус“ – Арън Тейлър-Джонсън („Шут в г*за“, „Хищници в мрака“, „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“, „Убийствен влак“), влиза в ролята на злодея Крейвън Ловеца, който се появява за първи път в комиксите за Спайдър-мен през 60-те години на миналия век. 

В новия филм от киновселената на Спайдър-мен, Тейлър-Джонсън си партнира с носителя на „Оскар“ Ръсел Кроу. В актьорския състав са още носителката на „Оскар“ Ариана Дебоуз („Уестсайдска история“) и Кристофър Абът (Martha Marcy May Marlene).

Режисьор на „Крейвън Ловеца“ е номинираният за „Оскар“ Дж. С. Шандор, известен със способността си да изследва човешката природа и да пресъздава сложни персонажи. 

Продукцията обещава да бъде визуално зашеметяващо и проникновено кинопреживяване, коментират от „Форум филм“. Ставаме свидетели на това как един човек се превръща в легенда и как една легенда се превръща в кошмар.

Новият трейлър предлага поглед към мрачния и безмилостен свят на загадъчния Сергей Кравинов. Дълбокият, плътен глас на Джони Кеш и апокалиптичният текст на емблематичната песен, която звучи по време на видеото, допълнително засилва напрежението, подготвяйки ни за преживяване, в което справедливостта, отмъщението и съдбата се сблъскват по разтърсващ и незабравим начин. 

 „Крейвън Ловеца“  излиза по кината от 13 декември.

За още любопитни новини – слушай радио Веселина - най-добрият микс от песни!

Хороскоп Виж всички

Нотификация