Любими филмови заглавия безплатно в Лятното кино на Ямбол 21 август, 2024

Любими филмови заглавия безплатно в Лятното кино на Ямбол
Снимка: Община Ямбол

След успешните прожекции на "Неочаквана ваканция" и "Завръщане 2", Община Ямбол продължава да радва жителите и гостите на града с още незабравими филмови вечери в Лятното кино.

Носталгия с "Любимец 13"

На 21 август, сряда, ще се върнем в златните години на българското кино с комедията "Любимец 13". Зрителите ще се насладят на изпълненията на обичани актьори като Апостол Карамитев, Георги Парцалев и Стоянка Мутафова. Филмът, който е първият български игрален филм за футбол, обещава да разсмее и носталгира едновременно.

Конфликт и протест в "Да обичаш на инат"

Два дни по-късно, на 23 август, петък, на екрана ще оживее историята на баща и син, изправени пред сложен конфликт в "Да обичаш на инат". Филмът, базиран на романа на Чавдар Шинов, разглежда темата за поколенческите различия и борбата за индивидуалност.

Награждаваното "В сърцето на машината"

На 24 август, събота, кинолюбителите ще имат възможността да видят българския претендент за "Оскар" през 2023 година - "В сърцето на машината". Драма, разказваща за живота в български затвор по време на комунизма, филмът е отличен с множество награди и се отличава с изключителните си актьорски изпълнения.

Безплатно и за всеки

Всички прожекции започват в 21:00 часа и са с вход свободен до запълване на местата. 

За още любопитни новини – слушай радио Веселина – най-добрият микс от песни!
 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация