Лятно кино под звездите в Благоевград: Филмови вечери в парк "Македония" 23 август, 2024

Лятно кино под звездите в Благоевград: Филмови вечери в парк
Снимка: unsplash.com

Лятното кино под звездите ще привлече любители на филмовото изкуство в парк "Македония“ в Благоевград на 28 и 29 август. 

През първата вечер ще бъде прожектиран филмът "Опасни шматки", в който участват известни български актьори като Кирил Ефремов, Силвия Петкова, Елени Декидис и Ивайло Захариев. Режисьор на продукцията е Николай Павлов, а филмът обещава да забавлява зрителите и да ги накара да се смеят и да забравят за ежедневието си.

Втората вечер, на 29 август, жителите и гостите на Благоевград ще имат възможността да се насладят на филма "Защото обичам лошото време". Главните роли са поверени на Неда Спасова и Владимир Михайлов, които влизат в образите на Ирина и Борис – приятели, които не са се срещали повече от 20 години, но случайно се озовават по едно и също време в малко крайморско градче, където са прекарвали летата си като деца.

И в двете августовски вечери прожекциите ще започват в 20:30 часа. Зрителите могат да носят със себе си постелки, на които да се настанят, за да се насладят на уютната обстановка. Входът е свободен за всички.

За още любопитни новини – слушай радио Веселина – най-добрият микс от песни!
 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация