Анджелина Джоли учи оперно пеене за най-трудната роля в кариерата си 30 август, 2024

Анджелина Джоли учи оперно пеене за най-трудната роля в кариерата си
Снимка: БГНЕС

Анджелина Джоли пристигна във Венеция за световната премиера на филма "Мария" на Пабло Лараин. Лентата се бори за престижната награда "Златен лъв" на кинофестивала в италианския град. 

Филмът "Мария" описва последните дни от живота на Мария Калас, едно от най-великите сопрана на всички времена, когато тя е вече пристрастена към лекарствата против тревожност. Припомня се бурният й живот, през който покорява публиката по света с изумителния си глас.

Анджелина Джоли заяви, че това е била най-трудната роля, изискваща най-много усилия, и за да влезе в образа на Мария, е трябвало да научи оперно пеене. 

Актрисата казала на режисьора Лараин, че може да пее, но след това осъзнала, че ще трябва да достигне напълно различно ниво и й отнело седем месеца, за да репетира за ролята.

Мария Калас е една от най-ярките звезди на своето време, но през последните години от живота си е в изолация, изоставена от гласа си и от любимия си Аристотел Онасис. Анджелина Джоли сподели, че е уязвима като Калас, намеквайки за проблемите в личния си живот. Тя се разведе с актьора Брад Пит, който ще представи новия си филм във Венеция в края на седмицата, за да е сигурно, че двамата няма да се засекат.
 
За още любопитни новини – слушай радио Веселина - най-добрият микс от песни!

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация