Михаела Маринова разкрива тайните на „Черна пеперуда“ с първия сингъл „Да избягам“ 04 септември, 2024

Михаела Маринова разкрива тайните на „Черна пеперуда“ с първия сингъл „Да избягам“
Снимка: Virginia Records

 

Вече знаем заглавието на третия студиен албум на Михаела Маринова – „Черна пеперуда“. С него изпълнителката ни отвежда в един нов музикален свят, изпълнен с емоции и страст.

Първият сингъл от албума, „Да избягам“, създаден в колаборация с румънския продуцент Cristian Pistol (Mr. Gun), ни дава представа за това какво можем да очакваме.

„След всеки албум, имам нужда постепенно да се „освободя“ от онова, което е било заключено в него, за да мога да продължа да създавам нови песни. „Да избягам“ се роди точно в такъв момент и се превърна във врата към новия ми албум. С нетърпение очаквам премиерата му и срещите, които ни предстоят“, споделя Михаела.

Песента „Да избягам“ е повече от просто музика – тя е визуален разказ за любовта и нейните крайности. Режисирано от Виктория Караколева и заснето от Дамян Димитров, официалното видео ни потапя в един свят на бурни емоции и страсти.

„Черна пеперуда“ ще бъде издаден на 25 септември и обещава да бъде едно от най-очакваните музикални събития за годината.

Слушай Михаела Маринова и в ефира на радио Веселина - най-добрият микс от песни!

Хороскоп Виж всички

Нотификация