"Злосторница" идва на големия екран: Магията на Оз оживява в кината от 22 ноември 09 септември, 2024

Снимка: Forum Film Bulgaria

От 22 ноември феновете на магията и мюзикълите ще могат да се потопят в света на "Злосторница" - дългоочакваната филмова адаптация на популярния бродуейски спектакъл. 

Филмът обещава да представи емблематичната история по още по-омагьосващ начин, изследвайки темите за приятелството, идентичността и борбата за справедливост.

В главните роли блестят носителката на "Еми", "Грами" и "Тони" Синтия Ериво като Елфаба и отличената с "Грами" Ариана Гранде като Глинда. Историята проследява зараждането на необикновеното приятелство между двете в университета Шиз във фантастичната страна Оз. 

След съдбоносна среща с Чудния вълшебник от Оз, пътищата им се разделят - Глинда е привлечена от властта, докато Елфаба остава вярна на себе си, което води до неочаквани последици.

Новият трейлър разкрива зашеметяващия свят на "Злосторница" с впечатляващи актьорски изпълнения, хипнотизираща хореография, ослепителни декори и костюми. 

Химията между звездния състав обещава незабравимо кино преживяване, съчетаващо чар, остроумие и силни емоции.

"Злосторница" ни кани на вълшебно пътешествие в Оз, където ще станем свидетели на трансформацията на Глинда и Елфаба в иконичните Глинда Добрата и Злата вещица от Запад от класическата приказка "Вълшебникът от Оз".

За още любопитни новини – слушай радио Веселина – най-добрият микс от песни!
 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация