Оля Малинова – Кралицата на Комедията! 10 септември, 2024

Оля Малинова – Кралицата на Комедията!

Оля Малинова

Снимка:

Отраснала в семейството на буржоа, възпитавана от серийни кръчмари, отгледана по режима на руските балети. Животът на Оля от родната Варна през спокойната Ирландия до купонджийската Бразилия – все невероятни истории!

Оля Антонова, позната като Оля Малинова, провокира и забавлява с всяка дума – една от малкото жени у нас отдали се на трудната професия стендъп комедиант.

Родена във Варна, израснала в привилегировано семейство – дядо й е корабен инженер, баба й оперна певица. Родителите й са „серийни кръчмари“, затова пораства във вариетето в Правец - обикаляйки съблекалните на танцьорките и танцувайки с перата на руските балерини.

Историите й за ученическите презадоволени години в условията на социализма и „странното пребиваване в матемамическата гимназия по ирония на съдбата“, са повече от интересни.

На уличен телефон вижда обява за работа, която я повежда на дълго пътуване из света. Започва работа в ирландска компания. Живее между Бразилия, Австралия, Ирландия и България близо 10 години.

Заради фейсбук любов се връща в България и развива и фалира няколко собствени бизнеси –продава дрехи за бременни, управлява рекламна агенция, следвайки правилото на родителите си – „ако не фалираш няколко фирми, няма да се научиш как се правят пари“.

За бърнаутът, който преживавя, за надеждата, че „ние ще сме последното поколение жени, което го бият в къщи“, защо карат учениците да учат наизуст „Хайдути“, вместо как се смята ДДС – това са само част от житейските дилеми, които разискваме.

Гледай и слушай Vip zona подкаст в Nova playYouТube и Vbox7!

Съдържанието в това интервю е защитено от Закона за авторско право и позоваването на източника е задължително!

 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация