Мартин и Мирела с горещ хит за края на лятото 13 септември, 2024

Мартин и Мирела с горещ хит за края на лятото
Снимка: Виктория Пастирмадзи

Новото попълнение на "Алфа Мюзик" Мартин и набиращата популярност Мирела се събраха в дует. Младите изпълнители представиха съвместната си песен "088":

"Представяме ви "088". Вложихме много енергия и любов, за да ви подарим една гореща песен, с която да закрием подобаващо лято 2024. Приятно слушане!", това написа Мирела в профила си в Инстаграм.

Музиката на "088" е дело на самата певица, заедно с Маджуна, текстът е на Николай Гурманов и Мирела. Аранжор - Павел Казаков.

Почитателите на поп фолка веднага приеха песента и затрупаха с комплименти изпълнителите:

"Уникална песен! Мирела невероятна както винаги, а Мартин - нов блестящ изпълнител!"

"Много свежо парче. Успех на новото попълнение в Алфа Мюзик - Мартин. Красив дует се е получил и талантлив като гледам. Браво на целият екип!"

Мартин Златански е познат на публиката от социалните мрежи, а първите си стъпки в поп фолк жанра прави преди години, когато записва кавър на песента на Адам - "Твойте измами". Още тогава меломаните са категорични, че красавецът го очаква бляскаво бъдеще на музикалната сцена. В Instragram могат да се открият и други негови изпълнения на тотални балкански хитове.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARTIN (@martinzlatanski)

 

Видеоклипът на "088" залага на лятно настроение и голяма доза сексапил, и е сниман в популярен комплекс близо до София. Компания на Мартин и Мирела правят моделките Жанета Осипова, Ирина Генадиева, Карина Момчева, Соня Цветанова. Режисьор е Владимир Струмин, оператор е Виктор Милушев. 

Слушай Мартин и Мирела в ефира на радио Веселина - най-добрият микс от песни!

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация