Дуа Липа ще обиколи света с „Radical Optimism Tour“ 19 септември, 2024

Дуа Липа ще обиколи света с „Radical Optimism Tour“
Снимка: БГНЕС

Носителката на 3 награди GRAMMY и 7 награди BRIT, глобалната поп звезда Дуа Липа обяви глобалното си турне през 2025 г. – „Radical Optimism Tour“ с над 40 нови дати в Австралия, Нова Зеландия, Северна Америка, Европа и Обединеното кралство през следващата година. Ще има концерти и в Южна Америка.

Съобщението за турнето идва след дългоочаквания дебют на изпълнителката на „Pyramid Stage“ като хедлайнер на фестивала „Glastonbury 2024“ по-рано това лято. BBC похвали изпълнението ѝ, като каза:

„Dua спечели публиката с прецизността на някой, който се е подготвял за този момент от години.“ 

Глобалното турне е в подкрепа на третия студиен албум на Дуа Липа, „Radical Optimism“, който беше издаден на 3 май тази година и веднага зае номер 1 в 11 държави, включително Обединеното кралство. В САЩ албумът дебютира под номер 1 в класацията за най-добри продажби на албуми на Billboard и под номер 2 в класацията Billboard 200. Беше обявен за „Избор на критиците от The New York Times“, който го приветства като „албум с нон-стоп приятна музика за слушане“, заедно с Variety, които го обявиха за „радостен взрив на поп сцената“.  

Слушай Дуа Липа и в ефира на радио Веселина-най-добрият микс от песни!

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация