Камелия със специален подарък за Новак Джокович и Григор Димитров 19 септември, 2024

Камелия със специален подарък за Новак Джокович и Григор Димитров
Снимка: Facebook/THE1 Exclusive

Певицата Камелия, която беше специален гост на ексклузивното афтър парти на Григор Димитров и Новак Джокович, в един от топ нощните клубове в София, подари на тенис звездите  подарък - пана с мотиви от чипровски килими. 

"Благодаря Ви момчета! Нека тези пана да Ви напомнят за България, където и да сте по света. Бъдете здрави и следвайте себе си!🤍💚❤️", написа в социалните мрежи Камелия, която е родом от Чипровци.

Огън момичето на поп фолка успя да направи луд купон и да накара Ноле, Гришо и всички присъстващи да се забавляват на максимум. Най-култовият момент, който взриви всички, беше изпълнението на песента "Луда по тебе":

@kamelia.tiktok Епично,велико преживяване за мен. Благодаря на всеки,който участва да се осъществи🙏🏻♥️ Благодаря Ноле ,благодаря Гришо. Вие сте велики момчета♥️♥️♥️#luda #djokovic #lubov #hitt #viraltiktok ♬ original sound - Kamelia

След емоционалните моменти в България, Григор Димитров отлетя за Берлин, където ще участва в турнира Laver Cup от 20 до 22 септември.

Снимка: Instagram/Grigor Dimitrov

Новак Джокович също се сбогува с България, публикувайки пост в Instagram и галерия от снимки, както и клипче на което пее, заедно с една от легендите на сръбската музика Мирослав Илич:


Още любопитни новини слушай в ефира на радио Веселина - най-добрият микс от песни!

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация