Певицата AYA изпраща лятото с "Ей, глупако" 19 септември, 2024

Певицата AYA изпраща лятото с
Снимка: Instagram/AyaMusic

Младата певица AYA изпраща лятото с "Ей,глупако". Новата песен е кавър на гръцко парче, което има и своята сръбска версия в изпълнение на Теа Тайрович

Идеята за проекта се ражда първоначално като TikTok кавър с по-различен аранжимент. Впоследствие обаче, AYA толкова харесва сингъла, че решава да закупи правата и да го издаде в нейна версия. Музиката на песента е на Константинос Галанос, а аранжиментът е от L Padr3 (Йоан Николаев). Текстът е съвместна работа между Николай Гурманов и AYA.

"Преживявали ли сте тежки раздели? Раздели, след които ви се струва, че целият ви свят се е сринал? Раздели, след които не знаете как да продължите напред? “Ей, глупако”- история за болката след раздяла! ❤️", така младата певица представи новия си проект в социалните мрежи.

Видеоклипът на "Ей, глупако" е сниман през април в Халкидики. Червената рокля, с която певицата се появява във видеото, е шита специално за нея по концепцията на клипа. Дълга е около 7 метра и за да могат да я изгладят за снимките са я спускали от втория етаж на вилата, в която са били отседнали.

Красивото видео в проекта e режисирано и заснето от Николай Драганов и Борил Петров.

Александра Койкова, както е рожденото име на AYA е родом от Гоце Делчев. Завършва маркетинг и мениджмънт в Дания. Стартира музикалната си дейност през 2021 година, а с днешна дата е самопродуциращ се изпълнител със собствени парчета и стилен репертоар. 

Слушай AYA в ефира на радио Веселина - най-добрият микс от песни!

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация