Тино не пуска лятото да си отиде – затвори го в бутилка Днес, 20 септември, 2024

Тино не пуска лятото да си отиде – затвори го в бутилка
Снимка: Орфей Мюзик

В началото на това лято, в почивката на една музикална репетиция за предстоящите му концерти, Тино започва да създава музиката на това, което съвсем скоро ще се превърне в един от потенциалните му следващи сингли. 

“Нали и вие си имате от онези ухания, които за стотна от секундата ви връщат някъде, някога, когато сте били с някого някъде и сърцето ви е туптяло малко по-неравно от обикновено? Аз това лято си го бутилирах в песен! И ви давам бутилката да си я ползвате, да си я помирисвате, когато ви е нужно или направо да отпивате! Няма да свърши. Поне не до другото лято. Песента се казва “Жажда”, споделя изпълнителят.  

Още същия ден Тино написва и текста на един дъх, но продължава да работи по звученето на песента в продължение на целия си традиционен варненски престой обратно у дома. Не след дълго е готов за нейното финализиране, за което се обръща към своя приятел и колега Искрен Тончев-Искрата, с когото вече са били в екип.

За видеото разчита на своя друга сродна морска душа, с която не веднъж са работили по неговите визуализации –  Плам Мирчева, създател на Wolfpack Studio. 

  Още  музикални новини слушай в ефира на радио Веселина - най-добрият микс от песни! 

 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация