Емилия, Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд - "Закъсня" 30 септември, 2024

 Емилия, Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд -
Снимка: Никс Петров

Емилия осъществи своя дългогодишна мечта, като създаде съвместна песен със Слави Трифонов и неговия екип.

„Закъсня“ е втората песен, която Весела Думанова прави като музика и текст за Емилия, като изпълнява и бекграуд вокалите. Аранжиментът на Евгени Димитров и Ку-Ку Бенд е сбъдната мечта на певицата.

Най-големите почитатели на изпълнителите вече са влюбени в парчето и въздействащото видео, което създават режисьора Валери Милев и оператора Петко Лунгов.

Баладичните песни са емблема за Слави и Емилия, а точно тази заема челна позиция сред най-любимите в класацията на любителите на мелодичните и бавни композиции. 

Малко преди премиерата певицата сподели своето вълнение и радост от работата с именити български професионалисти като Слави Трифонов, Евгени Димитров-Маестрото и целия Ку-Ку Бенд.

"Нямам думи да опиша какво изпитвам към тази песен. Каквото и да кажа, ще е недостатъчно, за да изразя емоцията, която усещам, когато я слушам. Всичко се случи толкова спонтанно и естествено. За мен това е един от най-ценните моменти в кариерата ми, защото имах честта да работя с най-големите професионалисти в България", разкри развълнуваната певица.

Емилия изрази своята благодарност към целия екип, участвал в проекта, и насърчи феновете си да се насладят на новата песен, която според нея ще предизвика силни емоции у слушателите.

"Наслаждавайте се, плачете, влюбвайте се, разочаровайте се, изживейте я. За тези емоции живеем и точно те ни държат живи", написа тя в социалните мрежи.

"Закъсня" обещава да бъде музикално събитие, което ще докосне сърцата на феновете.

Слушай Емилия и в ефира на радио Веселина - най-добрият микс от песни!

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация