Глория пред Вип Зона: „Тези, които преди ми се смееха, сега продават сладолед!“ 02 октомври, 2024

Глория пред Вип Зона: „Тези, които преди ми се смееха, сега продават сладолед!“
Снимка: facebook/Gloria.Bulgaria

Тази година Глория отбелязва 30 години музикална кариера. За толкова години сцената и хората я обичат, музиката ѝ пленява, гласът ѝ е дар от Бога.  

В специално интервю за „Вип Зона“ по радио Веселина, Глория заяви: 

„Аз съм горда с това, което съм направила, с музиката, която изпълнявам, с текстовете, които имам - няма нещо, от което да ме е срам!“.

Въпреки, че през годините е подложена на много подигравки заради сладникавите песни за майката, за бащата, за децата, за родата, Глория е категорична, че както тогава, така и днес, тези социални теми винаги са вълнували, а в днешно време дори липсват, и затова продължава да посвещава песни на тях.  А на критиките отговори:

„Тези, които преди ми се смееха, сега продават сладолед!“.

Шоуразвлекателният бизнес е отговорност, но и много приятно нещо, споделя още Глория. Споменът от началото на нейната кариера е свързан с Георги Христов – той остава нейн любимец и до сега.

За любими изпълнители и хора, от които се е учила, тя посочва Драгана Миркович и Цеца - познава се и с двете и знае всяка тяхна песен.

След успешния юбилеен концерт „Музикална приказка“ в София и Пловдив, сега предстои среща с публиката в родния й град Русе на 21 ноември със специални гости Иван Динев-Устата, Тони Стораро, Симона Загорова,  Дани Милев Бенд и фолклорни танцьори от Русе. 

Цялото интервю на Глория пред Светлана във Вип Зона чуйте тук: 

 

Хороскоп Виж всички

Нотификация